Kruhový tréning štvrtok 13.9

V poradí tretí kruhový tréning v Astoria Fit&Gym Košice sa konal vo štvrtok. Druhý, pondelkový navštívil len jeden zo stálice, preto predpokladáme že ľudia v pondelok ráno ešte spia. To dúfame že sa zmení a nechajú sa inšpirovať fotkami a videom z ďalších a ďalších tréningov a tak sa rozhodnú začať každý nový týždeň spolu s nami. 

Tento štvrtok sme začali tréning jednoduchou a rýchlou rozcvičkou od hlavy až po päty s rozprúdením obehu v našom tele v podobe zopár jumping jacks.

Následne sme sa rozdelili do dvojíc + jeden single, keďže nás bolo nepárny počet. Počet veľkých stanovíšť bolo 4 a v nich sme mohli nájsť dva cviky.

  1. stanovište – vlnky s lanom + drepy s tlakom kettlebellu nad hlavu
  2. stanovište – výstupy na bedňu + výstupy na bedňu v kliku
  3. stanovište – výpady vpred + drepy s výskokom
  4. stanovište – bicepsový zdvih s kotúčom + tricepsové extenzie za hlavou s kotúčom

Cvičili sme znova na čas a to nasledovne: 40 sekúnd cvičím, 20 sekúnd oddychujem. Následne sa cvičenci na stanovišti vymenili, čiže precvičili druhý cvik. Nasledovali 3 série každého cviku, minúta pauza na napitie, 1 séria každého cviku a polminúty na zmenu stanovišťa. 

V závere sme šli na vopred sľúbený zábavný bonus. Všetci si posadali do kruhu, nohy zdvihli hore a medzi sebou si podávali 5kg loptu. Keďže to pre nich bolo dáke až príliš jednoduché, pridali sme ďalšiu 7kg. haha (diabolský smiech) 🙂 Vždy ak niekto položil nohy na zem, tak vypadol a šiel robiť trest, pokým zvyšný si loptu naďalej točili.

Trest po vypadnutí spočíval v podobe – vysoké kolená, 2x angličáky, jumping jacks, bicyklovanie v leže.

Víťazovi na konci tréningu bol sľúbený protein na recepcii, ktorý si žiaľ víťaz neprebral, takže ho počká na ďalšom tréningu. 

V závere nesmel chýbať ani dobrý strečing 

Čo sa videa týka, budeme to trošku zlepšovať tréning od tréningu 😀 takže niekto zapracuje na cvičení, niekto na točení 🙂 😀 

Trošku sa zmenili podmienky prihlasovania na tréningy, takže na recepcii treba vždy pri zápise na tréning uhradiť čiastku 4€ za tréning dopredu, prípadne je možné dobiť si kredit na meno a následne sa prihlasovať aj telefonicky 🙂 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *